Doe mee met het Politiek Café!

Doe mee met het Politiek Café!

Vondeldorp
Dufay CaféInformatief

Op 22 november gaat Nederland weer naar de stembus. Het politieke landschap is volop in beweging. Oudgedienden verlaten de arena en nieuwe mensen en groeperingen zorgen ervoor dat nog veel kiezers niet weten op welke partij dit keer te stemmen. Hoe zweven wij in Vondeldorp?

Zondagmiddag 22 oktober organiseert Vondeldorp daarom een Politiek Café in het Dufay Café. Diezelfde avond is er een groot lijsttrekkersdebat bij College Tour, dus dit wordt een mooie opwarming daarvoor. De uitnodigingen naar de politieke partijen voor een vertegenwoordiging zijn verstuurd, maar op dit moment nog niet bevestigd.

Opzet en onderwerpen laten we zoveel mogelijk aansluiten bij de mensen en het leven in onze buurt. Om dit zo goed mogelijk te doen willen we graag weten welke onderwerpen voor u belangrijk zijn. Laat ons dat weten door een berichtje te sturen naar de organisatoren van het politiek café, op jan.steen@vondeldorp.nl.

Via de website en de nieuwsbrief houden we jullie verder op de hoogte, maar reserveer voor nu dus alvast  zondagmiddag 22 oktober in de agenda!

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam