Programma Vondeldorp in het Dufay Café in oktober

Programma Vondeldorp in het Dufay Café in oktober

Vondeldorp
Dufay Café

Naast de bitterballenborrel, de film, de pubquiz en het kaarten organiseert Vondeldorp nog veel meer in het Dufay Café. Hieronder het complete overzicht voor de maand oktober. Klik op de links voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

Dinsdag 10 oktober - FILM: Hable con ella

Dinsdag 10 oktober presenteert Vondeldorp in het Dufay Café de film Hable con ella (Praat met haar). Een Spaanse film uit 2002, geregisseerd door Pedro Almodóvar. Met onder meer Geraldine Chaplin. De hoofdthema's in de film zijn: communicatie tussen man en vrouw, eenzaamheid en intimiteit, geheimen en ontrouw en de liefde.

Woensdag 11 oktober - Pubquiz

Woensdagavond 11 oktober spelen we opnieuw de oergezellige Vondeldorp Pubquiz. Deze keer hebben we geen speciaal thema, dus we houden de vragen heel gevarieerd. Ook wel eens leuk voor al die mensen zonder specialiteit ;-) En zoals altijd sluiten we af met de Vondeldorpronde met vragen over onze eigen buurt.

15 oktober - Het Verdriet van Aïas - een vertelvoorstelling

Op 15 oktober presenteert Marijke Broekhuijsen in het Dufay Café haar vertelvoorstelling ‘Hoe eerlijk gaat het hier?’ gebaseerd op oud Grieks verhaal vol actuele dilemma’s over rechtvaardigheid en eerlijkheid. Sofokles, Homeros en u leveren de stof…

22 oktober - Politiek Café: Vondeldorp Kiest

Op 22 oktober organiseren we een Politiek Café met het oog op de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Waar zweeft Vondeldorp naartoe?

29 oktober - Wijnproeven

Op 29 oktober organiseren we voor de derde keer in successie een wijnproeverij in het Dufay Café. Deze keer presenteert sommelier Olga Gorchakova ons zeven à acht interessante wijnen voor een gezellige avond, als de dagen weer korter worden.

31 oktober - Lezing over kunstenaarsherbergen in Frankrijk 1840 - 1914

31 oktober nemen Ruud Beunderman en Fatima van der Maas ons mee naar Frankrijk in hun lezing ‘À la campagne’ - Kunstenaarsdorpen en herbergen in Frankrijk tussen 1840 en 1914.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam